Saturday, February 24, 2024
HomeHouse DesignA Swedish Attic Condo Will get a Cosy Makeover

A Swedish Attic Condo Will get a Cosy Makeover


As I roll by way of the snow Swedish countryside on path to the Stockholm Furnishings Truthful  right this moment, I assumed I might cease by to share an exquisite renovation venture just a few hours north of the capital. Josefine Gunhamre, her husband Rikard and their 4 legged buddies Buddy and Frank hire the highest flooring of her dad or mum’s home in Lexe, simply exterior Gävle. With it is personal entrance, stairwell, kitchen and toilet, the 65 m2 / 700 f2 residence is totally separate from the remainder of the home. Tucked below the roof, the angles will be tough to navigate, however with loads of work, Josefine and Rikard have made nice use of the house they’ve, and reworked a dated house into a comfy, heat and alluring dwelling house. 

Kitchen earlier than

After

Eating space earlier than

After

Sitting room space earlier than 

After

Bed room earlier than

Bed room after

Stairwell earlier than

Stairwell after

Color on stairs: NCS S 6005-G50Y color on partitions ‘Kalk’ from Jotun. 

Hallway Earlier than

Hallway after

Mirror Zara, partitions in Kalk (as earlier than). 

What a improbable transformation! They’ve turned a reasonably dated, non-descript house into a extremely cosy house! 

Is there something that stood out to you? 

The web connection is so poor on this prepare that I’ll preserve it brief and candy! Wishing you an important Wednesday! If you would like to comply with my go to to the Stockholm Furnishings Truthful, head on over to my instagram tales for the most recent updates! 

Niki



RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments